Hela hem och dödsbon köpes Stockholm

När en anhörig går bort försätts vi ofta i en känslomässigt jobbig situation, samtidigt som många praktiska frågor måste lösas. Då kan det vara avlastande att anlita professionell hjälp utifrån.

Vi tar hand om allt som rör bohaget med försälning av lösöre, bostadstömning och städning och har ett brett sakkunskapsområde.

Kontakta oss för att boka hembesök helt kostnadsfritt och förutsättningslöst.

Vi anpassar vår lösning efter just din situation. Så här fungerar vår helhetslösning för dödsbon:

Varför välja oss?

  • Återanvänder allt som går. Återanvändning är ett ledord i vår verksamhet och vi undviker i högsta möjliga grad att saker hamnar på tippen. Vi samarbetar med flera loppmarknader och välgörenhetsorganisationer som tar emot även enklare föremål.
  • Erfarenhet. Vi har arbetat med omhändertagande av dödsbon i 15 år. Under denna tid har vi fått förtroendet att hantera cirka 1 000 dödsbon.
  • Fasta priser. Med fasta arbetskostnader uppstår inga oväntade kostnader för dig som kund. Många företag har rörliga kostnader på arbetet, vilket kan göra det svårt för kunden att få information om den exakta totalkostnaden i förväg.
  • Inga auktioner. Auktionsfirmor väljer bara ut ett fåtal föremål till försäljning. Resten slängs eller skänks bort. Vi köper hela bohaget och du får betalt på en gång och slipper vänta på osäkra auktioner och betala höga provisioner.